久久99爰这里有精品国产-久久99这里只有精品国产-久久99中文字幕-久久99中文字幕久久-国产福利免费观看-国产福利免费视频

中文
News
News
News and information

Home > News > News Information

Reasons and Solutions for Defects in Hardware Bullet Bending Parts
Time : 2024-04-09 Click count : 1623

Reasons and solutions for defects in precision metal stamping processing and metal spring bending parts


1、 The curved end face bulges, and the outer surface of the curved rounded corner strip tilts at both ends

Analysis reason: When bending, the outer surface of the lotus harvesting is pulled along the circumferential direction, the material on the inner surface is compressed, and the two end faces in the lotus harvesting direction are squeezed. When the concave die has a small fillet, warping will occur.

Solution: 1. In the final stage of bending, there should be sufficient correction pressure; 2. Adapt the fillet radius of the concave mold to the outer fillet of the curved part; 3. Add subsequent molding processes.


2、 Bending causes deformation of the hole

Analysis reason: When the hole spacing is close to the bending curve, the pressure on the outside of the bending key causes the side of the hole near the bending curve to stretch outward.

Solution: 1. The edge distance of the hole of the bent part should not be less than the limit distance; 2. Correct the bending process by considering bending first and then punching.


3、 Cannot guarantee the hole size after bending

Reason analysis: 1. The unfolded size of the bent part is incorrect; 2. Caused by material rebound; 3. Unstable positioning.

Solution: 1. Accurately calculate the size of the blank; 2. Add calibration processes or improve the structure of bending molds; 3. Improve the bending process or increase process positioning.


4、 After bending, the axes of the two holes are misaligned

Analysis reason: The rebound of the material changed the bending angle, resulting in a misalignment of the centerline.

Solution: 1. Add a calibration process; 2. Improve the structure of the bending mold to reduce bending rebound; 3. To improve the manufacturing process, you can first bend and then punch the holes on both sides.


5、 The bending curve is not parallel to the centerline of the two holes

Reason analysis: 1. Unreliable positioning leading to material displacement errors; 2. Unbalanced bulges appear in the curved area where the bending height is less than the maximum height.

Solution: 1. Improve the positioning method of bending process, etc; 2. Increase the height dimension and then cut off the excess curved edges of the raised part.


6、 For parts with a pair of gaps in the middle, both feet will experience deflection

Analysis reason: Uneven force on the straight edges on both sides of the incision.

Solution: 1. Improve the structure of the bent part; 2. Increase the process allowance at the incision site, seal the incision, bend it, and then cut it off.


7、 After bending, deformation occurs in the width direction, and the bent part has a bow shaped deflection in the width direction

Analysis of the reason: The stretching and load-bearing capacity of the bent part in the width direction are inconsistent, resulting in twisting deformation and deflection.

Solution: 1. Increase pressure during the bending process; 2. Add a correction process; 3. Make the fiber direction of the material form a certain angle with the bending curve.


8、 The bending height dimension is unstable

Reason analysis: 1. The height dimension is too small; 2. Asymmetric rounded corners of concave molds; 3. The positioning of the raw material process is unreliable.

Solution: 1. The bending height dimension should not be less than the minimum limit. Public welfare compensation can be increased by bending first and then cutting off the compensation part; 2. Correct the rounded corners of the concave mold; 3. Add processes or adjust process positioning.


9、 There is a crack on the outer side of the bend

Analysis reason: 1. The radius of the curved inner corner is too small; 2. The direction of the material fibers is parallel to the bending curve; 3. The rough cutting burrs are bent outward; 4. Poor plasticity of materials.

Solution: 1. Increase the radius of the convex mold fillet; 2. Change the cutting layout; 3. Move the burrs to the inside of the curved part; 4. Annealing or using materials with good plasticity.


10、 There are indentations on the surface of the bent part

Reason analysis: 1. The fillet radius of the concave mold is too small; 2. The surface of the concave mold is rough, and the gap between the concave and convex molds is too small.

Solution: 1. Increase the fillet radius of the concave mold; 2. Adjust the gap between the concave and convex molds.


11、 The curved surface is compressed, causing the material to become thinner

Analysis reasons: 1. The concave die has too small rounded corners; 2. The gap between the concave and convex molds is too small.

Solution: 1. Increase the fillet radius of the concave mold; 2. Increase the gap between the concave convex films.


12、 The bottom of the U-shaped bent part forms an arch

Analysis reason: The concave mold does not have a top material device.

Solution: Add a top material device or add a calibration process.

News Related news
日本大片免A费观看视频| 午夜内射高潮视频| 中文字幕精品一区二区精品| 久久久久国产精品熟女影院 | 老旺大肉蟒进进出出电影免费| 一区二区三区精品偷拍| 老男人把舌头伸进我下面| 一区二区精品视频| 乱人伦人成品精国产在线| 在线天堂中文最新版| 男孩子都会夹住女孩子头发| 99RE热这里只有精品| 欧美私人家庭影院| 把老师摁在黑板上做了一节课作文| 人妻少妇无码精品专区| 厨房里的激战2免费观看不打丐赛 厨房里的激战2李明人物介绍 | 国产乱子伦精品无码码专区 | 色一情一区二区三区四区| 丰满熟妇VIDEOSXXXX| 玩弄JaPan白嫩少妇HD小说| 国产精彩乱子真实视频| 午夜成人亚洲理论片在线观看| 国产制服丝袜在线无码| 亚洲欧美成人久久综合中文网| 久久久久人妻一区精品色欧美| 中文字幕乱码亚洲无线码| 欧美黑人又大又粗XXXⅩ| 波多野结衣初尝黑人巨大 | 成人AV毛片无码免费网站| 色欲香天天天综合网站小说 | 偷欧洲亚洲另类图片AV天堂| 国产内射老熟女AAAA∵| 亚洲AV无码一区二区乱子伦| 久精品夜色国产亚洲AV| 真人新婚之夜破苞第一次视频| 欧美极品少妇XXXXⅩO69| 餐桌下他深深顶撞H| 玩肥熟老妇BBWXXX视频| 黑人xxx欧美性爱| 一本久道视频无线视频| 女人被狂C到高潮视频网站| 被多人玩弄的烂货苏妖精| 特级毛片A级毛片在线播放WWW| 国产日韩AV免费无码一区二区| 亚洲精品偷拍区偷拍无码| 没带罩子让他吃了一天药会怎样 | 国产精品JIZZ在线观看老狼| 亚洲AV午夜成人片动漫番| 久久久久久精品一区二区三区日本| 重口老太大和小伙乱| 日本不卡在线视频二区三区| 国产精品日韩欧美一区二区三区 | M豆传媒有限公司观看| 色狠狠色噜噜AV天堂一区| 国产免费AV片在线无码免费看| 亚洲人成无码区在线观看| 男人进入女人里面想动还是不想动| 部长的夫人的味道中字| 小SAO货水好多真紧H无码视频| 久久精品国产亚洲AV无码偷窥 | 色哟哟网站在线观看| 国产美女mv一区二区竹| 亚洲中文字幕A∨| 欧美熟VIDEOS肥婆| 国产大学生酒店在线播放| 亚洲区小说区图片区QVOD| 女人被弄到高潮叫床免| 夫目前侵犯一区二区三区| 亚洲VA国产日韩欧美精品| 免费无码AV片在线观看播放| 番剧初恋不可能是亲姐姐| 亚洲成AV人片在线播放无码| 男女做高潮120秒试看| 国产成A人片在线观看视频| 亚洲精品无码永久电影在线| 欧美激情精品久久久久久黑人| 国产成人亚洲色成人网站WWW永久四虎 | 国产精品18久久久久久vr| 亚洲欧美日韩另类| 欧美肉体XXXX极品粗大| 国产精品免费久久久久影院| 一二三四在线观看免费高清视频| 日本丰满熟妇×××××乱| 国内精品九九久久精品| 99久久久无码国产精品9| 无码人妻久久1区2区3区| 久久无码专区国产精品S| 成人欧美一区二区三区在线| 亚洲成无码电影在线观看| 欧美午夜成人精品| 国产一二三四2021精字窝| 91夜色精品偷窥熟女精品网站| 玩弄肥美高大的熟妇| 两个女人互添下身爽舒服小说| 丰满日韩放荡少妇无码视频| 亚洲熟妇丰满XXXXX黑| 日本免费精品一区二区三区| 护士被强女千到高潮视频| XXX少妇厨房XXX乱| 亚洲成AV人在线观看| 欧美性色欧美A在线播放| 国产专区一线二线三线品牌| CHINESE熟女老女人HD视频| 亚洲 小说区 图片区 都市| 欧美大胆老熟妇乱子伦视频| 国产美女丝袜一级肛交蜜桃| 19部MACBOOKPRO日本| 无码人妻精品一区二区三区东京热| 毛很浓密超多黑毛的少妇| 国产精品久久久久精品麻豆| 曰韩无码二三区中文字幕| 天天综合网网欲色| 哪种女人弄进去最舒服| 国产手机在线国内精品| 97色偷偷色噜噜男人的天堂| 亚洲AV色欲色欲WWW| 人妻被黑人与白人巨大中出| 精品国产三级A∨在线| 成人用品有限公司| 一区二区狠狠色丁香久久婷婷 | 99久热RE在线精品99 6热| 亚洲AV日韩AV综合AⅤXXX | 性欧美18-19SEX性高清播 | 亚洲色欲久久久综合网东京热| 欧美精品中文字幕亚洲专区| 皇上H小妖精把腿张开| 制服丝袜中文字幕在线| 色欲色香天天天综合WWW| 久久99精品久久久久蜜芽| 国产精品99久久免费| 泳池里强摁做开腿呻吟漫画视频| 日本适合十八岁以上的护肤品男| 精品国产成人A区在线观看| 久久人妻AV中文字幕| 国产AV日韩AⅤ亚洲AV无码馆 | 国产激情久久久久久熟女老人| 夜夜嗨AV熟妇人妻涩爱AV | 图片区小说区激情区偷拍区| 娜娜麻豆国产电影| 黑人巨茎迎战白嫩少妇| 粗大的内捧猛烈进出小视频| 与亲女洗澡时伦了| 亚洲AV蜜桃少妇秘 大胸| 日本乱偷人妻中文字幕久久| 久久综合九色综合欧美婷婷| 国产特级毛片AAAAAAA高清| 超碰人人爽天天爽天天做| 瑜伽裤国产一区二区三区| 亚州熟妇无码AV线播放| 年轻老师的滋味5| 欧美群交性爱视频| 韩国19禁无遮挡啪啪无码网站| 被下春药爽翻天按摩的人妻| 亚洲熟妇真实自拍另类| 无人区码一码二码三码区| 一二三四视频社区在线| 色欲香天天天综合网站小说| 免费一对一真人视频| 狠狠色综合久久久久尤物| 成人欧美一区二区三区黑人牛| 又大又粗又爽又黄的少妇毛片 | 伊人久久大香线蕉综合网站| 西西顶级艺术WWW日本超大胆| 日本XXXXX九色视频在线观看| 麻豆国产原创视频在线播放| 亚洲精品无码不卡久久久久| 国产精品亚洲VA在线| FREE性欧美HD另类精品| 野花日本免费完整版高清版8 | 成人片黄网站色大片免费观看AP| 中文字幕女人妻热女人妻| 亚洲国产另类久久久精品小说| 我和公发生了性关系公| 日本三级强乳伦姧| 欧美成人片一区二区三区| 久久久久久久久久久综合日本 | 午夜亚洲国产理论片2020| 日韩一区二区无码视频| 欧美日韩午夜群交多人轮换| 联系附近成熟妇女| 久久97超碰人人澡人人爱| 国产偷国产偷亚洲清高孕妇| 公车上玩弄白嫩少妇| 宝贝你夹得太紧了我都要断了| 中文字幕AV无码一区二区蜜芽三| 亚洲精品成人久久久| 性欧美大战久久久久久久| 少妇爆乳无码AV专区网站寝取 | 日日狠狠久久偷偷色综合96| 欧美人妻一区二区三区| 乱码一卡2卡3卡4卡精品| 久久精品人人爽人人爽 | 在线天堂新版最新版在线8| 亚洲人成人无码WWW| 亚洲成A人片在线观看天堂无码不 亚洲成A人片在线观看天堂 | 无遮挡粉嫩小泬久久久久久软件| 亚洲AV无码专区色爱天堂老鸭| 亚洲人成网站18禁止影院| 一区二区三区AV| 中文在线ずっと好きだった|